Αισιοδοξία για Σαλίμι

13:28 | 18/08/2019

Ο ΟΦΗ προχωράει την υπόθεση του Ιρανού στόπερ.

Η βασική μεταγραφική προτεραιότητα πλέον για τον Όμιλο είναι ο Ιμάν Σαλίμι και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. 

Ενδεχομένως, βέβαια, κάποια άλλη κίνηση ολοκληρωθεί πρώτα, ωστόσο το μεγαλύτερο «βάρος» των ανθρώπων του ηρακλειώτικου συλλόγου έχει πέσει στον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Η περίπτωση αυτή μοιάζει με του Γιακουμάκη, από την άποψη ότι έχει αρκετά «επεισόδια», έχει τα… σκαμπανεβάσματα της και είναι χρονοβόρα.

Και εδώ, βέβαια, οι «ασπρόμαυροι» είναι μπολιασμένοι με υπομονή και εκτιμούν ότι στο τέλος, ακολουθώντας τη σωστή τακτική, θα μπορέσουν ν’ αποκτήσουν τον παίκτη.

Η αποστολή «Σαλίμι» βρίσκεται σε εξέλιξη για τον ΟΦΗ και οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες.

Επικρατεί, μάλιστα, ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι ο Όμιλος θα έλθει σε συμφωνία με τον Τράκτορ Σάζι και θα κάνει δικό της τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Στην υπόθεση, βέβαια, δεν μπορεί να μπει χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα τελειώσει, ωστόσο η εβδομάδα που ξεκινάει θεωρείται κρίσιμη.

Οι επαφές με τους Πέρσες είναι διαρκείς και η κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική, αφού στον ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ντύσουν τον Σαλίμι στα ασπρόμαυρα.

Ο ίδιος, εξάλλου, φαίνεται πως έχει πειστεί από τα όσα έχει ακούσει για τον ηρακλειώτικο σύλλογο και πλέον απομένει να επέλθει συμφωνία και με την ομάδα του.

Από’ κει και πέρα,  ο ΟΦΗ «δουλεύει» εντατικά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα», που είναι ανοικτά.

Αυτό, δηλαδή, του δεύτερου στόπερ, του Αποστολόπουλου, που θεωρείται «κλεισμένος», ενώ αναμένεται να γίνει κίνηση και για ένα μεσοαμυντικό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαλίμι, η δεύτερη υπέρβαση

Κλικ από το Παγκρήτιο: Τα παρεάκια και τα τετ α τετ

Δείτε τα γκολ του φιλικού στο Παγκρήτιο

Σίμος: «Ένας χρήσιμος αγώνας»

Πήρε μπρος ο Μάνος

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.