Αισιοδοξία για το «Γεντί Κουλέ»

20:22 | 21/08/2020

Στον ΟΦΗ εκτιμούν πως θα καταφέρουν να πάρουν σε πρώτη φάση την άδεια από την UEFA.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο έλεγχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο «Γεντί Κουλέ» ενόψει της συμμετοχής του ΟΦΗ στο Europa League της νέας περιόδου.

Στην τηλεδιάσκεψη, που έγινε στην αίθουσα συσκέψεων του «Θ. Βαρδινογιάννης», οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν όλη την προετοιμασία που είχαν κάνει το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου το «σπίτι» του Ομίλου να κριθεί κατάλληλο και να χρησιμοποιηθεί κανονικά από το σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, το κλίμα στις τάξεις του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι θετικό, όσον αφορά στην έκβαση της υπόθεσης.

Ναι μεν η UEFA ζήτησε ορισμένες διευκρινίσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνουν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ωστόσο στις τάξεις του ΟΦΗ επικρατεί αισιοδοξία.

Υπάρχει, δηλαδή, η πεποίθηση ότι τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά και τουλάχιστον σε πρώτη φάση το «Γεντί Κουλέ» θα πάρει άδεια.

Αν, έτσι, ο ΟΦΗ κληρωθεί ως γηπεδούχος, θα μπορέσει να δώσει στη φυσική του έδρα τον αγώνα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, που θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση που προκριθεί, τώρα, τα κριτήρια γίνονται πιο αυστηρά, οπότε αν συνεχίσει την πορεία του και στους επόμενους γύρους, θα χρειαστεί λογικά να «μετακομίσει».

Η ετυμηγορία της UEFA θ’ ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και, όπως είναι γνωστό, σε περίπτωση που κάτι πάει «στραβά», η ομάδα του Ηρακλείου έχει δηλώσει το ΟΑΚΑ ως εναλλακτική έδρα για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος της UEFA στο ''Γεντί Κουλέ''

Τσεκάρει το «Γεντί Κουλέ» η UEFA

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.