Ακολουθούν οι υπογραφές με Σαρδινέρο

ΟΦΗ

Την Παρασκευή τα σπουδαία με τον 29χρονο εξτρέμ που έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ

Ο Αντριάν Σαρδινέρο είναι πλέον ένα βήμα από την οριστική συμφωνία με τον Όμιλο. Όπως πρώτο έγραψε το Capitano.gr, ο παίκτης ταξίδεψε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο και την Παρασκευή θα συζητήσει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Εφόσον όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και θα ανακοινωθεί από τους «μελανόλευκους» μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο 29χρονος Ισπανός θα είναι η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Ουές.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού και παρά τις προτάσεις που είχε για να παραμείνει στην Κύπρο, προτίμησε τον ΟΦΗ και το πρότζεκτ του.

Ποιος είναι ο Σαρδινέρο

Γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 1990, ο Ισπανός δεξιός εξτρέμ (που αγωνίζεται και ως αριστερός winger) έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τα 4 τελευταία χρόνια έχοντας συνολικά 142 συμμετοχές και 19 γκολ και κατακτώντας ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ. Παρεμπιπτόντως, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σκόραρε με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και δυο φορές στο ΓΣΠ κόντρα στην Λυών.

Εκτός από τον Απόλλωνα Λεμεσού έχει αγωνιστεί στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσού (2014-16) και πιο παλιά στη χώρα του με την Χετάφε και την Χέρκουλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται απόψε ο Σαρδινέρο

Επιβεβαίωση: Έρχεται για τις υπογραφές ο Σαρδινέρο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.