Ακόμα ένα «χρυσό» συμβόλαιο για τον Καρνέζη

SMS
17:10 | 30/07/2020

Μετά από μία διετία στη Νάπολι και συνολικά 5 χρόνια στη Serie A, αφού προηγήθηκε η θητεία του στην Ουντινέζε, ο Ορέστης Καρνέζης ετοιμάζεται στα 35 του για ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή,

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, έχει «κλειδώσει» πλέον η μετακίνησή του στη Ligue1 και τη Λιλ, ως «αντάλλαγμα» στο πλαίσιο της μεταγραφής του Βίκτορ Όσιμεν στους «παρτενοπέι».

Μαζί με τον Καρνέζη θα ακολουθήσει το... δρομολόγιο Νάπολι-Λιλ κι ο αρχηγός της ομάδας Νέων της ιταλικής ομάδας, Κλαούντιο Μάντσι.

Η μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ, o oποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον ΟΦΗ, θα οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών και θα περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας, πάντως, δεν θα ταξιδέψει ακόμη για τη γαλλική πόλη, λόγω των υποχρεώσεών του με τη Νάπολι, η οποία δίνει τον τελευταίο εφετινό της αγώνα για τη Serie A το Σάββατο, 1/8 κόντρα στη Λάτσιο, ενώ έχει μπροστά της και τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League (στη ρεβάνς του 1-1 στο «Σάο Πάολο»). Θυμίζουμε ότι δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι εφέτος, είναι 3ος πίσω από Μερέ και Οσπίνα.

Με το που ολοκληρώσει τους αγώνες του με τους Ναπολιτάνους, ο Καρνέζης θα μεταβεί στη Γαλλία, για να ολοκληρώσει και με υπογραφές τη μετακίνησή του στη Λιλ, η οποία θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στο Europa League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.