Ακόμα μια μεταγραφή για Χανιά: Πήραν Σιλά

21:24 | 29/09/2023

Ενίσχυση στην άμυνα για την κρητική ομάδα

Η επίσημη ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γάλλου ακραίου αμυντικού Σαλιμό Σιλά (Salimo Sylla).

Με καταγωγή από τη Σενεγάλη, ο αριστεροπόδαρος μπακ γεννήθηκε στη Γαλλία στις 25 Ιανουαρίου 1994.

Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Τρουά (Troyes), στην πρώτη ομάδα της οποίας προωθήθηκε το καλοκαίρι του 2014 (5 συμμ.). Έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για την Οσέρ (AJ Auxerre) όπου κατέγραψε 30 συμμετοχές, ενώ το καλοκαίρι του 2016 μεταπήδησε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σιν-Τρουιντέν (Sint-Truident) όπου σημείωσε 8 εμφανίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2017 ήρθε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο δυναμικό της Ξάνθης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δυόμιση αγωνιστικές περιόδους, κατά τις οποίες αγωνίστηκε σε 56 επίσημες αναμετρήσεις (45 στη Super League 1 και 11 στο Κύπελλο Ελλάδας), σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Τον Σεπτέμβριο του 2019 επέστρεψε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Βιρτόν (R.E. Virton - 16 συμμ.) και στη συνέχεια στη Γαλλία για την Βερσάιγ (F.C. Versailles - 19 συμμ.) που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του προτού ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ολοι στον σύλλογο με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα πάντα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».

Καλωσορίζουμε τον Σαλιμό στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.