Ακόμα μία μεταγραφή για τη Δαμάστα

13:17 | 28/03/2021

Η ομάδα της Δαμάστας συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Κάββαλου από την ΑΕ Κατσαμπά.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του 22χρονου Δημήτρη Κάββαλου (γεν. 1999), μετά από συμφωνία με την ΑΕ Κατσαμπά για την παραχώρησή του με υποσχετική έως το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Κάββαλος, παίζοντας ως αμυντικό χαφ και ακραίο μπακ, ήταν βασικό στέλεχος την περασμένη τριετία στην ΑΕ Κατσαμπά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ η ΑΕΚ τον απέκτησε από τα Δειλινά, στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία.

Μάλιστα ήταν στο μικροσκόπιο του ΑΟ Δαμάστας εδώ και αρκετούς μήνες και έστω και με καθυστέρηση, ολοκληρώθηκε η έλευσή του στην ομάδα. Έτσι θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί την ΑΕ Κατσαμπά για την συμφωνία για την παραχώρηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Δημήτρη Κάββαλο και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.