​Ακόμη δύο προσθήκες για τον ΟΦΗ ενόψει Αστέρα

20:34 | 26/09/2022

Έξτρα λύσεις για τον Νίκο Νιόπλια στην επανέναρξη της Super League με το απουσιολόγιο των τραυματιών να αδειάζει.

Ακόμα δύο προσθήκες θα έχει ο Νίκος Νιόπλιας ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα για την 6η αγωνιστική. Κώστας Γιαννούλης και Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα και έρχονται να δώσουν έξτρα λύσεις στον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος ήδη μετράει τις επιστροφές Τοράλ και Μπουζούκη, μεταξύ άλλων.

Οπως είχε πει και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο μόνος που δεν θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ο Χουάν Νέιρα και φυσικά ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Ντίκο που επέστρεψε μετά την άδειά του, ενώ απουσίασε ο Μπιφουμά που είναι με την Εθνική της χώρας του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με τους Κώστα Γιαννούλη και Νίκο Μαρινάκη να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα, άρχισε σήμερα (25/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Nouha Dicko επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Juan Neira και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής, Thievy Bifouma.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.