«Ακούμε για τον Μπούση, πιστεύω να τον γνωρίσουμε σύντομα»

20:44 | 17/09/2018

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε πως στον ΟΦΗ περιμένουν να γνωρίσουν από κοντά τον Μιχάλη Μπούση.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Arena FM 89.4» και αναφέρθηκε στην καινούργια μέρα που ξημερώνει στα διοικητικά του ηρακλειώτικου συλλόγου, ενώ μίλησε και για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι αναφορές του:

Για το «διπλό» του «δικεφάλου στο Ηράκλειο και γενικά τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με τον Παπαστεριανό, αλλά ο ΠΑΟΚ γύρισε το σκορ σε ένα ημίχρονο, αρκετά γρήγορα. Το πρώτο μισάωρο σταθήκαμε πολύ καλά, αντιμετωπίσαμε καλά τον ΠΑΟΚ και βάλαμε γρήγορο γκολ. Μετά ισορρόπησε ο αντίπαλος και σε 10-15 λεπτά γύρισε το σκορ υπέρ του. Φάνηκε η διαφορά ποιότητας. Αν τα βάλουμε κάτω, σε θέματα μπάτζετ και γενικά, υπάρχει τρομακτική διαφορά. Ο ΠΑΟΚ ίσως έπαιξε με αλλαγές ενόψει Τσέλσι, αλλά είναι ολοκληρωμένη ομάδα πλέον. Θα έχει μεγάλες διαφορές με τους άλλους στη Σούπερ Λίγκα, αν και είναι λίγο θεωρητικό. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε άλλο πρόσωπο. Έχει πολλές δυνατότητες. Πρέπει να κερδίζει με κάθε τρόπο, έστω και με 1-0. Δεν χρειάζεται το… 5-0 για το τρίποντο. Έτσι, θα είναι βατός δρόμος για το πρωτάθλημα. Βέβαια, έχει πολλές υποχρεώσεις, στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Κύπελλο. Για παράδειγμα να δούμε πως ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός με νεαρούς και έχει “3Χ3”, με δυο διπλά σε δύσκολες έδρες, όπως Ξάνθη και Λάρισα».

Για τις όποιες αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού του ΟΦΗ σε σχέση με πέρυσι: «Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας σε σχέση με πέρυσι. Είναι ίδιο στυλ, θέλουμε να σκοράρουμε. Ακόμα δεν βρήκαμε την απόλυτη χημεία, στο 100%, για να υπάρχει τέλειο σύνολο, να μην δέχεσαι γκολ, για να σκοράρεις και να κερδίζεις.

Για την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» και τη νέα σελίδα στα διοικητικά των Κρητικών, με τον Μιχάλη Μπούση: «Δεν τον γνωρίσαμε τον κ. Μπούση, μάλλον είμαστε στα αρχικά στάδια. Ακούμε για αυτόν, αλλά δεν ήρθε στην Κρήτη, να μας μιλήσει στο Ηράκλειο. Πιστεύω να γίνει προσεχώς. Όσο για την ατμόσφαιρα, πιστεύω να το χάρηκε ο κόσμος του ΟΦΗ, ένα γεμάτο γήπεδο και να συνεχίσουμε έτσι. Επίσης, οπαδοί των δυο ομάδων περπατούσαν παρέα έξω από το γήπεδο, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, το προσωνύμιο «Μέσι των… φτωχών» και τις συνθήκες αποχώρησης: «Με το όνομα… Μέσι των φτωχών περάσαμε πολλοί από την Ελλάδα. Τα χρόνια πέρασαν, ο καθένας έκανε την πορεία και την καριέρα του. Ήμουν από τις πιο ακριβές μεταγραφές του ΠΑΟΚ σε Έλληνα παίκτη. Ίσως δεν ήμουν έτοιμος να το δεχτώ όλο αυτό, λόγω ηλικίας και πολλών παραγόντων. Ίσως να μην είχα σωστούς ανθρώπους δίπλα μου, ή καθοδήγηση. Ήμουν 19 χρονών. Τελείως μόνος σε μια μεγάλη αλλαγή.

Ήρθα με πολλές φιλοδοξίες και έφυγα με μεγάλη απογοήτευση, τρόπο που δεν περίμενα. Από τη μέρα που ήρθα και μετά, υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, παρότι δεν τον υποστήριζα μικρότερος. Τον παρακολουθώ στενά. Έχω κρατήσει φιλίες και καλές επαφές, πολλά με έδεσαν με την ομάδα. Κάποιοι άνθρωποι παραμένουν από τότε στον ΠΑΟΚ. Ο κύκλος των φίλων μου δημιούργησε και διατήρησε τα συναισθήματα. Το είπα από πέρυσι, αδικήθηκε πολύ και ήταν ευκαιρία για πρωτάθλημα. Με δυο σερί χρονιές παίρνοντας το Κύπελλο, η τρίτη θα είναι… φαρμακερή!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.