Άκρα του τάφου σιωπή από αυτούς που ντρόπιασαν τον Εργοτέλη!

Τοπικό

Aπό χθες oυδείς από τον Εργοτέλη έχει το φιλότιμο να πάρει θέση για τη σοβαρότατη καταγγελία του ΠΣΑΠΠ.

Ο ΠΣΑΠΠ έκανε πανελλαδικώς ρεζίλι τον Εργοτέλη με τη χθεσινή του ανακοίνωση που αποτελεί ντροπή όχι μόνο για το σύλλογο και το κρητικό ποδόσφαιρο, αλλά για το άθλημα γενικότερα στην Ελλάδα. Ένα άθλημα που μόνο η βιτρίνα του είναι «καθαρή» και τα «προϊόντα» πίσω από αυτή είναι «στιβαγμένα» και παρατημένα σαν κουρελιασμένα ρούχα.

Από χθες έως σήμερα κανένας από τον Εργοτέλη δεν έχει το φιλότιμο να πάρει θέση για την καταγγελία του Συνδέσμου. Ακόμα και το μέλος που με περίσσια απανθρωπιά δεν ντράπηκε να πει «χεστήκαμε για την παίκτρια».

Οι διοικούντες τον Εργοτέλη -άραγε ποιοι είναι αυτοί γιατί το μόνο που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι ιντερνετικές διανέξεις και καυγάδες που θυμίζουν χειρίστου είδους reality τηλεπαιχνίδι- που είναι; Μόνο να σχολιάζουν στα social media ξέρουν και να κάνουν βαρύγδουπες αναρτήσεις; Το ότι ο Εργοτέλης είναι έκθετος και η παίκτρια είναι σε δύσκολη θέση χωρίς να φταίει φαίνεται ότι δεν απασχολεί κανέναν!

Για αλληλεγγύη διαβάζαμε αλλά αλληλεγγύη δεν βλέπουμε. Εξαφανισμένοι παράγοντες που άφησαν τον Εργοτέλη ολομόναχο να γίνεται ρεζίλι σε όλα τα Μέσα πανελλαδικώς.

Το θέμα είναι σοβαρό και κάποιος πρέπει να πάρει θέση, κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και κάποιος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία τέτοια φαινόμενα να εξαλειφθούν! Ο κ.Μπαλτάκος; Ο κ.Αυγενάκης; Οποιος κι αν είναι, από τη στιγμή που έχει σημάνει... silver alert για τους επικεφαλής του συλλόγου, κάτι πρέπει να κάνει γιατί σε έναν υπό διάλυση ιστορικό σύλλογο δεν φταίνε οι αθλητές για την ανικανότητα ορισμένων. Και στην τελική μέσα από τον Εργοτέλη ας αναδειχθεί η γύμνια και η παθογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.