Ακροβασία σε τεντωμένο σχοινί…

21:43 | 10/05/2018

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος θα είχαν πανηγυρικό χαρακτήρα για τον ΟΦΗ, μετά την εξασφάλιση της ανόδου, τα πράγματα μόνο ευχάριστα δεν είναι για την κρητική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διατεθειμένοι να μην κάνουν πίσω, καθώς η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, ήταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, καταφέρνοντας να ανεβάσουν την ομάδα κατηγορία. Πλέον και αυτοί από την πλευρά τους περιμένουν να δουν όλους όσοι είναι διοικητικά δρώμενα της ομάδας, όχι μόνο το ΔΣ της ΠΑΕ, να κάνουν τις δικές τους υποσχέσεις πράξεις. 

Μετά τα όσα διεμήνυσαν, αλλά και άκουσαν στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (9/5) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, περιμένουν να πληρωθούν, τουλάχιστον τα μισά από τα χρήματα που τους οφείλονται, προκειμένου να συνεχίσουν και να παραμείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, όπως ήταν μέχρι τώρα. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε πραγματικά κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα είναι η συνέχεια, ακόμα και ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/5) με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

Εκ μέρους των παραγόντων που αυτή τη στιγμή απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο, συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό, για να δοθεί στους παίκτες την Παρασκευή (11/5), ώστε να τηρηθεί η δέσμευση που υπάρχει προς αυτούς. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει βρεθεί ένα ποσό, με τους διοικούντες να προσπαθούν να το αυξήσουν, για να λάβουν οι παίκτες ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται και να επιστρέψει η ομάδα στην κανονική αγωνιστική της καθημερινότητα. 

Η Παρασκευή θα καθορίσει εν πολλοίς τις εξελίξεις οι οποίες την παρούσα στιγμή είναι σε οριακό σημείο…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.