Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου»

18:53 | 31/10/2023

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε στο γερμανικό μέσο για αρκετά θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο πρόσφατο ντέρμπι “αιωνίων”.

Μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα “Reuters”, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, αναφέρθηκε στα γεγονότα του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Γεγονότα σαν αυτά, παρ’ ότι είναι απαίσια, βοηθούν να εκπαιδεύσεις τους οπαδούς να μην χρησιμοποιούν βία. Επειδή κανείς οπαδός δεν θέλει η ομάδα του να τιμωρείται… Οι κανόνες είναι απλοί. Αν κάποιος παίκτης ή αξιωματούχος φιλοξενούμενης ομάδας τραυματιστεί και δεν είναι σε κατάσταση για να συνεχίσει να υπηρετεί τον ρόλο του, τότε το παιχνίδι τότε το παιχνίδι επιδικάζεται υπέρ της ομάδας αυτής και ένας βαθμός αφαιρείται από την γηπεδούχο ομάδα.

Θα επιδράσει σαν προειδοποίηση για τους χούλιγκάνς μας. Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα κακομαθημένος. Ποτέ δεν τιμωρείται ενώ όλες οι άλλες ομάδες έχουν τιμωρηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.