Άλβες: Σχεδιάζει να επικαλεστεί τη μέθη ως ελαφρυντικό, ζητώντας την αθώωσή του

16:30 | 18/01/2024

Ο Ντάνι Άλβες και η υπεράσπισή του σχεδιάζουν να επικαλεστούν τη μέθη, ως ελαφρυντικό και να ζητήσουν την αθώωση του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου του 2023. Η πρόταση της εισαγγελίας κάνει λόγο για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα έτη, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από την υπεράσπιση του πρώην ποδοσφαιριστή για να αποφύγει τη φυλάκιση. Ο Ντάνι Άλβες έχει αλλάξει την εκδοχή του περίπου τέσσερις φορές.

Τώρα θα υποστηρίξει ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το βράδυ του συμβάντος και πως δεν αναγνώριζε τις πράξεις του.

Η υπεράσπισή του, με επικεφαλής το νέο δικηγόρο του, Ινές Γκουαρδιόλα σχεδιάζει να επικαλεστεί τη μέθη λοιπόν, ως ελαφρυντικό και να ζητήσει την αθώωση του πρώην ποδοσφαιριστή.

Η υπεράσπιση επιχειρεί να αλλάξει την εξέλιξη της υπόθεσης με την προσθήκη νέων στοιχείων, για να υποστηρίξει το εκδοχή της μέθης και της έλλειψης συνείδησης για τις πράξεις του Βραζιλιάνου.

Ο Άλβες θα υποστηρίξει επίσης ότι οι σεξουαλικές σχέσεις με το θύμα ήταν συναινετικές.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.