Αλλαγές με το μυαλό... στον Πανιώνιο

18:30 | 14/01/2020

Οι απουσίες δίνουν την ευκαιρία στον Σίμο να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στη ρεβάνς της Τούμπας.

Με αλλαγές σε πρόσωπα θα παρατάξει τον ΟΦΗ στην Τούμπα στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη, 15:00) ο Γιώργος Σίμος. Ο προπονητής του Ομίλου άφησε αρκετούς από τους λεγόμενους βασικούς εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εξάλλου, βάσει σκορ του πρώτου αγώνα στο Γεντί Κουλέ, προέχει το προσεχές ματς με τον Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη.

Θυμίζουμε ότι εκτός είναι οι Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο, Νέιρα, Σωτηρίου και φυσικά ο Τσιλιανίδης, ο οποίος απουσίασε και από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αυτό σημαίνει ότι η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχει πολλά νέα πρόσωπα. Στην προπόνηση της Τρίτης ο Σίμος δεν έδειξε κάτι αναφορικά με τα πλάνα του, ωστόσο δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται κάποιες επιλογές του σε συγκεκριμένες θέσεις. Στο τέρμα ο Γουάλι θα είναι βασικός, εξάλλου ο Σωτηρίου έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στην άμυνα ο Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει στη θέση του στόπερ. Το θέμα είναι αν θα έχει δίπλα του τον Κουτρουμπή ή τον Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή Μεγιάδο και Στάικος αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί, ενώ θέση διεκδικούν Φερέιρα, Βαζ, αλλά και ο Ντίνας, ενώ στην επίθεση ο Μάνος θα είναι εκτός απροόπτου ο προωθημένος.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά εφέτος τον ΟΦΗ με διαφορετικό σχήμα από αυτό που επιλέγει στα παιχνίδια του. Ίσως ο Σίμος επιλέξει μία διαφορετική παράταξη, αφού το παιχνίδι του δίνει αυτή την ευκαιρία να το πράξει. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού στην κρητική ομάδα δουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένο σύστημα, αλλά αυτό δεν είναι θέσφατο και ίσως ο τεχνικός του Ομίλου να θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Εξάλλου, είναι και οι απουσίες τέτοιες που ενδεχομένως πάει σε αυτή τη λύση για να βρει την κατάλληλη ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.