Αλλαγή δεδομένων με Σταματάκο, έπονται νέες ανακοινώσεις

12:12 | 13/06/2018

Θέμα ωρών είναι η επόμενη ανακοίνωση ανανέωσης ποδοσφαιριστή στον Εργοτέλη, την ίδια ώρα όπου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει και ο Νίκος Σταματάκος.

Ο εκ των πολυτιμότερων παικτών του Εργοτέλη την περασμένη αγωνιστική χρονιά, κέντρισε το ενδιαφέρον ομάδων από τη Super League, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια. Παράλληλα οι προτάσεις που έχει στα χέρια του δεν είναι ικανοποιητικές, τουλάχιστον κατά πολύ σε σχέση με αυτή του Εργοτέλη.

Όλα συνηγορούν πως ο δεύτερος σκόρερ της κρητικής ομάδας θα συνεχίσει να «πυροβολεί» προς τα αντίπαλα δίχτυα και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η συμφωνία μάλιστα μόλις οριστικοποιηθεί αναμένεται να είναι για μεγαλύτερο του ενός χρόνου διάστημα. Εξάλλου αυτό είναι το ζητούμενο των διοικούντων του Εργοτέλη, αλλά και του Παπαβασιλείου, να έχουν έναν δεδομένο κορμό κάθε χρόνο, προκειμένου να μην χρειάζονται πολλές μετεγγραφές κάθε περίοδο.

Στο μεταξύ μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση ανανέωσης ποδοσφαιριστή από την περσινή ομάδα του οποίου το συμβόλαιο λήγει, ενώ είναι στην τελική τους ευθεία είναι και άλλες δύο εσωτερικές υποθέσεις. Όλα αυτά τα τελευταία ανοικτά εσωτερικά θέματα αναμένεται να κλείσουν τις επόμενες ημέρες και μετά να πάρουν σειρά οι μετεγγραφές.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από κοινού διοίκηση και προπονητής. Πρόκειται για παίκτες κυρίως εντός ελληνικών συνόρων, αλλά και δυο ξένους. Όλοι τους χαρακτηρίζονται από το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και την αγωνιστική τους αξία και προοπτική. Παράλληλα ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.