Άλλαξε θέση και... αποθεώνεται στην Κύπρο ο Μαυρίας!

SMS
12:49 | 15/10/2019

Αναγεννημένος μετά την αλλαγή θέσης ο Έλληνας εξτρέμ

Εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Κύπρου έχει κάνει ο Χάρης Μαυρίας. Ο 25χρονος εξτρέμ βρέθηκε στην Ομόνοια μαζί με τον Κολοβό τον Ιανουάριο του 2019, ο Κολοβός έφυγε για τον Παναθηναϊκό, καλοκαιρινά σενάρια ''έδιωχναν'' και τον Μαυρία από τον Κύπρο όμως ο ταχύτατος χαφ παρέμεινε στο νησί και βοηθάει έως τώρα την Ομόνοια. Μάλιστα, την εφετινή σεζόν αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ με τον τεχνικό της ομάδας Χένιγνκ Μπεργκ, να του δείχνει εμπιστοσύνη.

Οι ''πράσινοι'' βρίσκονται στην 2η θέση με 10 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές, μάλιστα ο Μαυρίας έχει σκοράρει ένα γκολ σε 4 ματς και δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ενώ νιώθει οικεία με τον νέο του ρόλο.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Πάφο, η Ομόνοια ηττήθηκε όμως ο Μαυρίας ήταν ο κορυφαίος με τα ΜΜΕ της Κύπρου να τον αποθεώνουν για την διάθεση του την εφετινή σεζόν. ''Χαίρεσαι να τον βλέπεις να τα δίνει όλα'', ''Κερδίζει τον κόσμο ο συγκλονιστικός Μαυρίας'', ''Το ανέβασμα του Μαυρία… ελέω Μπεργκ'', μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι σε site του νησιού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.