Αλλάζουν ημερομηνίες τα μπαράζ

SMS
15:43 | 09/05/2019

Εξαιρετικά δύσκολο είναι πλέον να γίνουν τις προκαθορισμένες ημερομηνίες τα ματς του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

Ελλάς το μεγαλείο σου. Τούτη τη στιγμή ΟΦΗ και Πλατανιάς προετοιμάζονται για τα μπαράζ που θα κρίνουν μία θέση στη Super League, αλλά ουδείς γνωρίζει πότε αυτά θα γίνουν. Θυμίζουμε ότι τα μπαράζ είναι προγραμματισμένα για τις 15 και 19 Μαϊου, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη και την επόμενη Κυριακή.

Πόσο είναι, όμως, πιθανό να αλλάξουν οι ημερομηνίες; Πολύ, για να μην πούμε ότι είναι δεδομένο. Από τη στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες και οι μέρες περνούν τότε πάμε για αλλαγή ημερομηνιών και με ό,τι ισχύει τώρα φαίνεται ότι το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 19 του μήνα και η ρεβάνς στις 22. Δηλαδή να έχουμε μετάθεση τεσσάρων ημερών στην έναρξή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης του Απόλλωνα Λάρισας και έπειτα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή θα γίνει στις 14 Μαϊου, δηλαδή την προσεχή Tρίτη και έπειτα θα ακολουθήσει η κλήρωση των μπαράζ. Άρα, με αυτά ως δεδομένα, θα είναι έκπληξη να αρχίσουν τα μπαράζ στην προγραμματισμένη ημερομηνία τους.

Τόσο στον ΟΦΗ όσο και στον Πλατανιά παρακολουθούν τις εξελίξεις και γνωρίζουν για το ενδεχόμενο αλλαγών. Βέβαια, μία μετάθεση της ημερομηνίας του πρώτου αγώνα αλλάζει τον προγραμματισμό και μεγαλώνει το κενό των ομάδων χωρίς αγωνιστική δράση. Έτσι, δεν αποκλείεται να δοθεί κάποιο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε φουλ αγωνιστικό επίπεδο.

ΥΓ: Ας κρατήσουμε και αυτό: η ένσταση του Ηρακλή κατά του Πλατανιά απορρίφθηκε, αλλά δεν αποκλείεται ο Γηραιός να προχωρήσει σε έφεση, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να «τραβήξει» κι άλλο το... μαρτύριο και να καθυστερήσουν κι άλλο τα μπαράζ.

ΥΓ2: Τα μπαράζ πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Ιουνίου που είναι προγραμματισμένος ο εφετινός τελικός του Champions League και είναι το τελευταίο ματς της ατζέντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με προβλήματα η προετοιμασία του ΟΦΗ

Μεγιάδο, ο... εξολοθρευτής του ΟΦΗ

Πλατανιάς: Η προσοχή μας στραμμένη στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.