Άλλοι σφάζονται, άλλοι διδάσκουν…

SMS
22:13 | 12/05/2018

Την ώρα που στην Αθήνα σκοτώνονταν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, οι οπαδοί των φιναλίστ του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, οι φίλοι Εργοτέλη και Πανσερραϊκού δίδασκαν, ήθος, πολιτισμό και ποδοσφαιρική αλληλεγγύη.

Στις εξέδρες του Παγκρητίου βρέθηκαν δυο φίλοι του Πανσερραϊκού, προκειμένου με την παρουσία τους να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στην αγαπημένη τους ομάδα, η οποία περνά δύσκολες στιγμές, αν και στο γήπεδο έδειξε το αντίθετο. Ο Ορέστης και ο Πάρης, μέλη του “Che Guevara Club”, λίγο μετά την είσοδό τους στο στάδιο, έγιναν αντιληπτοί από τους “Alternatives” του Εργοτέλη, οι οποίοι πλησίασαν προς το μέρος τους.   

Και αν για άλλες ομάδες και καταστάσεις, το να «πλησιάσουν» οπαδοί άλλων ομάδων μεταξύ τους, προμηνύει φασαρίες, στην περίπτωση των “Che Guevara Club” και των “Alternatives”, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Οι κρητικοί τους καλωσόρισαν και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα, δίνοντάς τους αναμνηστικά δώρα. 

Η κίνησή τους εκτιμήθηκε δεόντως από τους Σερραίους, οι οποίοι αφού τους ευχαρίστησαν φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ στη σελίδα τους στο facebook τους ευχαρίστησαν και δημόσια, αναφέροντας: «Αυτές τις μέρες πουλάνε περισσότερο τα επεισόδια, ωστόσο εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους Alternatives του Εργοτέλη για τη φιλοξενία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.