«Άλλος» ΟΦΗ, ίδιος στόχος

ΟΦΗ

Πιθανή η επαναφορά της τετράδας στα μετόπισθεν για τον Όμιλο, που «καίγεται» για τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό (15/05).

Μια αρκετά απαιτητική και δύσκολη χρονιά πλησιάζει στο τέλος της για τον ΟΦΗ, που τα… χρειάστηκε, όμως έσωσε την παρτίδα και μία «στροφή» πριν από τα πλέι άουτ δεν αισθάνεται πλέον την παραμικρή πίεση.

Η παραμονή επιτεύχθηκε και έτσι η εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στους Αγρινιώτες δεν έχει βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» θα συμμετάσχουν στα μπαράζ, μέσω των οποίων θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στη Super League 1.

Παρόλα αυτά, το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια βλέπει σαν… τελικό τη συνάντηση στο «Γεντί Κουλέ» και θα κυνηγήσει το «τρίποντο».

Η σεζόν κύλησε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι σχεδιάστηκε στο ξεκίνημα της, αφού τα πλέι οφ χάθηκαν νωρίς, ενώ ο κίνδυνος του υποβιβασμού ήταν ορατός μέχρι και την περασμένη εβδομάδα.

Γι’ αυτό τον λόγο οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ολοκληρώσουν την τρέχουσα περίοδο με θετικές εντυπώσεις και πανηγυρίζοντας την 3η τους σερί επιτυχία.

Το ζητούμενο, επίσης, είναι να τελειώσουν τη σειρά αήττητοι και γιατί όχι να κερδίσουν κάποια θέση στη γενική κατάταξη.

Είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ δε χαλαρώνουν και βλέπουν με μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση το παιχνίδι, έστω κι αν δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο.

Όσον αφορά στα πλάνα του 56χρονου τεχνικού, φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις να πάει το σύνολο του σε διάταξη με τετράδα στην άμυνα.

Το προηγούμενο διάστημα, όπου τα πάντα ήταν ρευστά και η «μάχη» της σωτηρίας μαινόταν, ο έμπειρος προπονητής επέλεγε σχηματισμό με τρία στόπερ, προφανώς για περισσότερη ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν αποκλείεται να το αλλάξει και να παρατάξει την ομάδα του μ’ ένα 4-2-3-1. Σχετικά, τώρα, με τα πρόσωπα, τίποτα δε μοιάζει σίγουρο, αφού είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν και ορισμένοι παίκτες που στους πρόσφατους αγώνες δεν ξεκινούσαν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.