«Άλλος» ΟΦΗ στην Τούμπα

21:57 | 19/06/2020

Με πολλές αλλαγές το αρχικό σχήμα του Ομίλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα υποχρεώνουν τον Γιώργο Σίμο ν’ ανακατέψει την… τράπουλα για το ματς το Σαββάτου (20/06) κόντρα στον «δικέφαλο».

Ο ΟΦΗ θα παραταχτεί στον αγωνιστικό χώρο με σημαντικές απουσίες και ο 42χρονος τεχνικός καλείται ν’ αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για τη συνάντηση με το «δικέφαλο», προκειμένου να παρουσιάσει ένα όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικό σύνολο.

Τα πράγματα, μάλιστα, είναι κάπως μπερδεμένα και δεν είναι ψέμα ότι η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο. Απ’ τη μια οι απουσίες και απ’ την άλλη το γεγονός πως νεαρός προπονητής δίνει ευκαιρίες, δεν αποκλείεται να φέρουν εκπλήξεις, όσον αφορά στους βασικούς.

Ο Ουάλι αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης και Κοροβέσης, αν και για το κέντρο της άμυνας υπάρχει και ο Βαφέας.

Και στη μεσαία γραμμή υπάρχουν ερωτηματικά, μιας και επέστρεψε ο Ναμπί, που αναμένεται ν’ αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο, με τους Μεγιάδο-Σακόρ να βρίσκονται πίσω του.

Ο Νέιρα, επίσης, θα ξεκινήσει λογικά, παρόλο που είναι ένα θέμα αν θ’ αγωνιστεί στον άξονα ή στις πτέρυγες. Στο «Βικελίδης», εξάλλου, απέναντι στον Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ «χάθηκε» λίγο στα άκρα.

Ο Σακόρ πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του, καθώς με τον σοβαρό τραυματισμό του έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν, οπότε θεωρείται δύσκολο να μείνει εκτός, ώστε να συνθέσουν την τριάδα στα χαφ οι Μεγιάδο-Νέιρα-Ναμπί.

Από’ κει και πέρα, ο Σεμέντο θα προσπαθήσει ξανά να γυρίσει στις θετικές εμφανίσεις και θα βρεθεί στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα τοποθετηθεί ο Φιγκεϊρέντο.

Θέσεις, πάντως, διεκδικούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Βαζ, Δεληγιαννίδης και Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί έμειναν εκτός Κουτρουμπής-Μαρινάκης

Η αποστολή του ΟΦΗ για Τούμπα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.