Αλμυρός - Άρης Πετρούπολης: Όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής για το επεισοδιακό ματς

21:00 | 06/12/2023

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το παιχνίδι του Αλμυρού με τον Άρη Πετρούπολης

Ο διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα κάνει λόγο για ρίψη δύο μπουκαλιών ενώ για τον τραυματισμό του Μενάι γράφει πως δεν γνωρίζει από που προήλθε.

Αναλυτικά γράφει:

«Και οι δυο ομάδες προσκόμισαν τα δελτία αθλητικής ιδιότητας και τις κάρτες υγείας στις 13:30, τα οποία ελέγχθησαν και βρέθηκαν όλα συμφωνά με τον ΚΑΠ. Στο 44 λεπτό του αγώνα απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, Αλμυρός Γαζίου, Ινγκουέμ Νγκουέμ Ζακ Αλμπέρτο με Α.Φ. 15 και ΑΔΕΠΟ ….. διότι μετά από επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας χτύπησε με το χέρι του αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.

Με την υπόδειξη της κόκκινης κάρτας στο ίδιο λεπτό με πλησίασαν ποδοσφαιριστές της γηπεδούχο ομάδας και της φιλοξενούμενης οι οποίοι αρχίσαν να λογομαχούν μεταξύ τους. Κατευθείαν κάλεσα τους βοηθούς μου να έρθουν κοντά μου διότι φοβήθηκα για επικείμενη συμπλοκή, εκείνη την στιγμή παρατηρήσαμε δυο άτομα, ο εκπρόσωπος του Άρη Πετρούπολης Τζέμης Θεμιστοκλής με ΑΔΤ …….. και ο αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής Μενάι Κρίστιαν με Α.Φ 4 και ΑΔΕΠΟ ………) από τον πάγκο των φιλοξενουμένων να είναι πεσμένοι στον αγ.χώρο, μπροστά από τον πάγκο τους, χωρίς όμως να έχουμε δει τον λόγο που προέκυψε αυτό, εκείνη την στιγμή κάναμε προσωρινή διακοπή του αγώνα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μας, πράγμα το οποίο έκανε και οι φιλοξενούμενη ομάδα.

ADVERTISING

Εκπρόσωπος της Φιλ ομάδας μας ενημέρωσε ότι με την επίτευξη του γκολ έγινε ρίψη δυο κλειστών μπουκαλιών με καπάκι προς τον πάγκο της Φιλ ομάδας πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει και ο παρατηρητής αγώνα, ο οποίος βρισκόταν μπροστά. Επίσης οι φιλοξενούμενοι μας δήλωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής Μενάι Κρίστιαν (αναπληρωματικός) χτυπήθηκε με κλοτσιά στο κεφάλι από την κερκίδα, από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας, (εμείς σαν διαιτητική τριάδα είδαμε τον ποδοσφαιριστή να είναι πεσμένος στον αγ.χώρο κρατώντας το κεφάλι του φαινόμενος να έχει κάποιο χτύπημα χωρίς όμως να γνωρίζουμε από που προήλθε). Έπειτα η φιλοξενούμενη ομάδα δηλώνει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε εμετό και ζαλιζόταν από το χτύπημα. Ελέγχθηκε από τον ιατρό του αγώνα και υπάρχει ιατρική εκτίμηση από τον γιατρό κύριο Λαμπράκη Γεώργιο του Εμμανουήλ με Α,Μ ………. η οποία αναφέρει για τον παίκτη «οξυγόνο 99, 93 σφίξεις, αναφερομένη ζάλη και εμετό και του συνέστησα παραπομπή στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο, εκλήθη ασθενοφόρο».

Η οποία επισυνάπτεται με το Φ.Α. Τέλος αφού τα πράγματα είχαν ηρεμίσει ενημέρωσα τον παρατηρητή του αγώνα ότι σε δέκα λεπτά θα βγούμε για να συνεχίσουμε τον αγώνα. όπως και είπα μετά από δέκα λεπτά βγήκαμε στον αγ.χώρο. η φιλοξενούμενη ομάδα αρνήθηκε να βγει στον αγ.χώρο έπειτα από όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν, υστέρα από αυτή την δήλωση διέταξα την οριστική διακοπή του αγώνα και το σκορ εκείνη την στιγμή ήταν 2-1 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.