Aλμυρός: «Ευτυχώς που η ομάδα μας δεν κινδυνεύει γιατί με τέτοιους διαιτητές δεν θα συμπλήρωναμε ουτε ενδεκάδα»

20:20 | 18/03/2024

Ο Αλμυρός αντέδρασε για τη διαιτησία στο ματς του Κορυδαλλού, αλλά για τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

H ανακοίνωση του Αλμυρού αναφέρει:

«Μια φορά και ένα καιρό έγινε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο του Κορυδαλλού, διαιτητής της αναμέτρησης ο κύριος Ζαχαρόπουλος……. ο οποίος έκανε τα πάντα για να χάσουμε,

Η διοίκηση μας καταδικάζει την εχθρική διαιτησία ( έβριζε χυδαία τους ποδοσφαιριστές μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα , το έκανε και στο ματς με τον Πανιώνιο στην έδρα μας) και διαμόρφωσε ο ίδιος το τελικό αποτέλεσμα..

Είχαμε πληροφορίες για τον συγκεκριμένο διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα και ο ίδιος φρόντισε να μην τις διαψεύσει. Δεν μας άφηνε καθόλη την διάρκεια του αγώνα με τα σφυρίγματα να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογούσε με απόκορυφωμα το καταφανεστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στο 1 ημχ ( γελάνε ακόμα στις κερκίδες) στον ποδοσφαιριστη της ομάδας μας Leon Pierjiacomi.

Και αφού πέρασε ένα ημίχρονο ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος αποφάσισε να λάβει δράση, πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας σε έξοδο του Χανιώτακη αποκρούοντας την μπάλα.Ετυχε να ακουμπήσει τον ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής αφού είχε πιάσει την μπάλα και ο διαιτητής μάγος( λόγω και των ημερών ) έδωσε πέναλτι αντί για επιθετικό φάουλ αφού ήταν μέσα στην μικρή μας περιοχή.

Ο κυριος Ζαχαρόπουλος αφού τελείωσε το έργο του στο γήπεδο του Κορυδαλλού επιτέθηκε και στον προπονητή της ομάδας μας λέγοντας του έλα να τα πούμε έξω, μιλάμε για υψηλού επιπέδου μόρφωση, άριστη επαγγελματική κατάρτιση στις βρισιές, διαιτητής κόσμημα!!!!!

Ευτυχώς που η ομάδα μας δεν κινδυνεύει γιατί με τέτοιους διαιτητές δεν θα συμπλήρωναμε ουτε ενδεκάδα.

Όσο για την φιλοξενία……… ευτυχώς παιδιά που χάσαμε αλλιώς ……….».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.