Αλμυρός με οργανόγραμμα... Superleague

SMS

Πως η ομάδα του Γαζίου δουλεύει σε πρότυπα ''ξένα'' από την κατηγορία που αγωνίζεται - οι σερί 6αρες και το 8μελές staff του Κώστα Κιάσσου

Έπειτα από την εντός έδρας με 1-6 από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, η ομάδα του Κώστα Κιάσσου κέρδισε με 6-0 τον Πλατανιά και την Κυριακή με το ίδιο σκορ την Παλαιόχωρα! H αλήθεια είναι ότι δεν συναντάμε συχνά τέτοια αλληλουχία αποτελεσμάτων.

Aπό την συζήτηση μου με τον Κώστα Κιάσσο στο Livetalks και από πληροφορίες, γνώριζα ότι κάτι καλό φτιάχνει στον Αλμυρό. Αυτό, δεν αφορά αποκλειστικά τα αποτελέσματα αλλά από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η δουλειά που γίνεται στους ''πορτοκαλί'' είναι υψηλού επιπέδου και αυτό θα αποτυπωθεί μέσα στη σεζόν. Μια ομάδα με αρκετά χαμηλό Μ.Ο ηλικίας παικτών, προσπαθεί να αφήσει το στίγμα της στη Γ' Εθνική.

Ο κόουτς κρατάει χαμηλούς τόνους, η διοίκηση του έχει εμπιστοσύνη δίνοντας του τα ''κλειδιά'' της ομάδας από την αρχή της χρονιάς, και μετά το πρώτο ''μούδιασμα'' της πρεμιέρας, έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι κάτι καλό φτιάχνεται στο Γάζι.

Αξίζει να αναφερθεί και το παρακάτω. Στο πλαίσιο του επαγγελματισμού, της σκληρής δουλειάς και της οργάνωσης του Αλμυρού, αρκεί να σας πω ότι το επιτελείο της ομάδας αποτελείται από 8 άτομα. Ναι, καλά διαβάσατε, οκτώ επαγγελματίες - ο κάθε ένας στον τομέα του - αποτελούν το staff του Κώστα Κιάσσου.

Το staff του Αλμυρού

  • A' Προπονητής: Κώστας Κιάσσος
  • Βοηθός προπονητή: Γιώργος Παναγιωτάκης
  • Αναλυτής αγώνων: Θεοχάρης Τούσιος
  • Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιώργος Καλομοίρης
  • Γυμναστής: Νίκος Τσαγκατάκης
  • Φυσικοθεραπευτής: Γιώργος Φαλιακάκης
  • Φυσικοθεραυτής: Χρήστος Παππάς
  • Διατροφολόγος: Δημήτρης Γκαμπριάνης

Tόσα μέλη σε επιτελείο μιας ομάδας συναντάς δύσκολα όχι μόνο σε Γ' Εθνική αλλά και Football League, ακόμα και σε Superleague 2. Αυτό λένε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Το οργανόγραμμα του Αλμυρού φέρνει κάτι από... Superleague, με όση υπερβολή κι αν έχει το παραπάνω. ''Το στοίχημα είναι η διάρκεια'' είπε ο Κιάσσος, κι αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΠΟΑ το ντέρμπι, εντυπωσιακός ο Αλμυρός, μόνη πρώτη η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Kώστας Κιάσσος: Το «bullying», ο ΟΦΗ και οι αποκαλύψεις

Οι «6αρες» του Αλμυρού και ο προσγειωμένος Κιάσσος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.