Aλμυρός: Το ξαφνικό «διαζύγιο» με Βολονάκη και ο διάδοχος

08:40 | 30/08/2019

Μια αναπάντεχη εξέλιξη λίγο πριν την έναρξη της σεζόν για την ομάδα του Γαζίου

Την λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Βολονάκη, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (29/08) η διοίκηση του Αλμυρού σε μια απόφαση που ξάφνιασε το τοπικό ποδόσφαιρο της πόλης. Με ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις και πολύ καλή προετοιμασία, η ομάδα του Αλμυρού θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "To Δ.Σ. του "Γ.Π.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ" ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή Δημήτρη Βολονάκη.Η οικογένεια του Αλμυρού εύχεται στον Δημήτρη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας".

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Βολονάκη στον πάγκο αναμένεται να είναι ο Βασίλη Πλεσίτης. Ο πρώην τεχνικός στις ακαδημίες του ΟΦΗ και κυρίως του Εργοτέλη, έχει να εργαστεί πρώτος προπονητής σε ανδρική ομάδα πάνω από 10 χρόνια, η τελευταία του ήταν ο Ζαρός. Ο Βασίλης Πλεσίτης θεωρείται μετρ στην εξέλιξη νεαρών παικτών, γνωστός για την σοβαρότητα του καθώς και το σημαντικό του έργο στις ακαδημίες του Εργοτέλη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.