Alternatives: Επανεκκίνηση και... γροθιά στο σύστημα

14:59 | 29/03/2021

Οι οργανωμένοι του Εργοτέλη έστειλαν το μήνυμα τους.

Οι οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" δε χάνουν την πίστη τους στην ομάδα, παρά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ζητούν, ωστόσο, άμεσα επανεκκίνηση, αλλά και να συνεχίσει το σύνολο του Ταουσιάνη τον αγώνα κατά του συστήματος, που προωθεί συγκεκριμένες ομάδες.

Η ανακοίνωση των Alternatives: "Με μάτια κιτρινόμαυρα και οπαδικά...

Η σημερινή στήλη έχει την μορφή ανοιχτής επιστολής προς ΟΛΟ το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αν, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, λέγαμε ότι την 17η αγωνιστική, είμαστε 5-6 βαθμούς από την κορυφή, δεν θα υπήρχε άνθρωπος μέσα και έξω από την ομάδα που θα έλεγε ότι δεν είναι ευχαριστημένος. Και μάλιστα έχοντας μπροστά μας άλλες 10 αγωνιστικές. Αυτή είναι η μία πλευρά. Η άλλη πλευρά είναι ότι όταν κάνεις 4 συνεχόμενες ήττες, δεν χωνεύεται! Μας αρκεί η αναγνώριση του πανελλήνιου ότι είμαστε μια νεανική ομάδα που προσπαθεί και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο; Ενδεχομένως ναι. Όμως, σε κρατάει όσο οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη; Σε καμία περίπτωση!

Έχετε μπροστά σας τις εξής προκλήσεις:

1. Επανεκκίνηση, επαφή με τη κορυφή και μετά ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

2. Την μεγάλη ευκαιρία να γραφτείτε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου.

3. Να τα βάλετε με ένα ολόκληρο σύστημα που σαπίζει και που προωθεί συγκεκριμένες ομάδες με μεθοδικότητα. Στο ματς με τη Ξάνθη, το είδε όλη η Ελλάδα.
4. Να εκθέσετε "παιχτάκια" στη νοοτροπία, που πέφτουν κάτω προκλητικά σαν κοτόπουλα από το 60' και μαζί το "νυστέρι χωρίς αναισθησία" που είχαμε χτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

5. Να φτάσετε αήττητοι ως το τέλος.

Όλα αυτά δεν τα λέμε για να ανεβάσουμε κάποιο ηθικό, ούτε γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε αόρατους εχθρούς. Τα λέμε επειδή πιστεύουμε ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ και ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ. Εσείς;
Πριν απαντήσετε μέσα στο γήπεδο, σκεφτείτε ένα πράγμα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΙΣΤΕ και η μπάλα είναι στα πόδια σας!".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.