Άμεσα διοικητικές εξελίξεις στον Ηρόδοτο

19:33 | 08/08/2018

Ξεκαθαρίζει άμεσα το… τοπίο στα διοικητικά του Ηροδότου.

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, όσον αφορά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα σχετικά με τη σύσταση καινούργιας διοίκησης. Ο Στέλιος Σωκιανός επέστρεψε από τα Τρία Πέντε Πηγάδια και πιάνει… δουλειά.

Έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα «τρέχει» ορισμένες υποθέσεις και περιμένει απαντήσεις. Πρώτη και καλύτερη είναι αυτή του Αιγύπτιου, Καρίμ Σορούρ, με τον οποίο είχε γίνει μία συνάντηση στην Αθήνα πριν από περίπου 10 ήμερες. Ο ίδιος, βέβαια, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τον Ηρακλή, όπου μοιάζει το… φαβορί για ν’ αναλάβει τα «ηνία» του.

Σε περίπτωση, έτσι, που δεν προχωρήσει η προοπτική αυτή, υπάρχουν πρόσωπα με οικονομική επιφάνεια, τα οποία δεν είναι αρνητικά να βοηθήσουν. Θεωρείται δεδομένο, έτσι, πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (13/08) θα έχει συσταθεί μια διοικούσα επιτροπή, η οποία βάσει νόμου έχει ένα περιθώριο 4 μηνών να χειριστεί όλα τα ζητήματα του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού.

Οι λογιστές, εξάλλου, του ιστορικού σωματείου έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουν τη δημιουργία της ΠΑΕ και το μετοχολόγιο, με τη σχετική προθεσμία για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας να λήγει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά, τώρα, με τα μεταγραφικά, δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, τότε θα εξεταστεί. Το σύνολο, δηλαδή, του Μανώλη Παπαματθαιάκη ίσως κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Οι Αντώνης Αμαραντίδης και Γιάννης Βαρουξάκης, που δοκιμάζονται, αναμένεται ν’ αποκτηθούν.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.