Άμεση παραδοχή για στήσιμο αγώνων στη Super League 2!

SMS

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων για τη Super League 2 αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη και ερωτηματικά

Ίσως να πέρασε στα ψιλά, αλλά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων αναφορικά με το όριο στον στοιχηματισμό στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι μία ευθεία παραδοχή για στήσιμο αγώνων!

Σε μία αποστροφή της ανακοίνωσης της Ε.Ε.Ε.Π. αναφέρεται πως «για την έκδοση της απόφασης αυτής η Ε.Ε.Ε.Π. έλαβε υπόψη τα στοιχεία και τις πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της από την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), η οποία κατά το προηγούμενο διάστημα αξιολόγησε τις σχετικές αναφορές καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ικανές ενδείξεις ώστε να ληφθούν προληπτικά όρια στοιχηματισμού».

Η Επιτροπή προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση αφού πρώτα έλαβε υπόψιν στοιχεία και πληροφορίες που κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπάρχουν ενδείξεις για να μπουν προληπτικά όρια στον στοιχηματισμό στους αγώνες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη που έφερε και τη συγκεκριμένη απόφαση αν μη τι άλλο προκαλεί προβληματισμό και είναι τροφή για σκέψη...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.