Aμφίβολος για το ντέρμπι ο Βεζένκοφ

15:35 | 28/12/2022

Ο μυϊκός σπασμός στον δεξιό προσαγωγό του Σάσα Βεζένκοβ δεν έχει υποχωρήσει και ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν κατάφερε να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό, δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague (30/12, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) πλησιάζει όμως στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να πονοκεφαλιάζουν, καθώς ο Σάσα Βεζένκοβ δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα (28/12), αφού ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό. Υπενθυμίζουμε ότι ο 27χρονος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Καρδίτσα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ μετράει φέτος 19.2 πόντους (44.9% τρίποντο), 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 15 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αποτελώντας το μεγάλο όπλο των ερυθρολεύκων και έναν από τους υποψήφιους για το βραβείο του MVP της σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό μια ενδεχόνενη απουσία του από το ντέρμπι των αιωνίων θα αποτελέσει πολύ μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.