​Αμπέλ Φερέιρα: «Πώς ακριβώς θα μπορούσαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό;»

18:37 | 28/02/2023

Ο Αμπέλ Φερέιρα έμεινε στον ΠΑΟΚ για περίπου ένα χρόνο, διαδεχόμενος τον Ραζβάν Λουτσέσκου όταν ο δεύτερος αποχώρησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας για την επιτυχία του μετά την αποχώρηση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» για λογαριασμό της Παλμέιρας, ο Πορτογάλος υποστήριξε πως στη Βραζιλία βρήκε τους πόρους που δεν του παρείχαν οι ΠΑΟΚ και Μπράγκα. Mάλιστα, τόνισε πως απαίτηση της ομάδας από την πατρίδα του ήταν να προσπεράσει τις Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, ενώ το ίδιο συνέβη στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

«Από τότε που βρισκόμουν στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είχα μάθει να κάνω τα πολλά έχοντας λίγα. Δεν ήμασταν πρωταθλητές αλλά το είχα συνηθίσει. Από εκεί ακολούθησε η Μπράγκα, η οποία μου ζήτησε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ τους ρώτησα "Πως θα γίνουμε πρωταθλητές με αυτή την ομάδα". Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό ήταν οι άλλοι τρεις (σ.σ. Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ) να κοιμούνται.

Στον ΠΑΟΚ είχαν την απαίτηση να κάνω το ίδιο. Πώς ακριβώς θα μπορούσαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό; Ήταν αδύνατον. Ευτυχώς εδώ (σ.σ. Παλμέιρας) έχουμε αρκετούς πόρους. Το κλαμπ μας παρέχει πολλά. Ταξιδεύουμε με πτήσεις τσάρτερ, έχουμε δικό μας κέντρο υγείας και απόδοσης κ.ο.κ.», τόνισε ο 44χρονος προπονητής σε δηλώσεις του.

Πηγή: sportal.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.