Αμυντικοί… υπό κρίση

08:00 | 04/01/2019

Στα… μετόπισθεν του ΟΦΗ έχει δημιουργηθεί «συνωστισμός» και είναι δεδομένο πως θα «αδειάσουν» θέσεις από την άμυνα.

Η έλευση των Μπράουν και Γιαννούλη, όπως και η ενδεχόμενη απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, είναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει τις αριθμητικές ισορροπίες στην αμυντική γραμμή του Ομίλου. Έχει, δηλαδή, δημιουργηθεί ένας «συνωστισμός» και είναι μάλλον δεδομένο ότι κάποιες από τις αποχωρήσεις που έρχονται, θ’ αφορούν και ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται πίσω.

Αναφορικά με τα στόπερ, ο πιθανότερος να μη συνεχίσει και το νέο έτος στο σύνολο του Παπαδόπουλου είναι ο Κομεσίδης.  Και στα ακραία μπακ φυσικά υπάρχει πλέον… πολύς κόσμος, οπότε και εδώ θα «κοπεί» παίκτης. Εκείνος που θεωρητικά δεν… ανησυχεί είναι ο Κοροβέσης και έτσι δεν αποκλείεται ο «κλήρος» να πέσει σε κάποιον εκ των Κοιλιάρα, Μπολάκη και Αργυρόπουλου.

Πρέπει, βέβαια, να φανεί και το πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ με τις περιπτώσεις των Δεληγιαννίδη και Μιχόγεβιτς. Είναι φανερό πως η νέα φιλοσοφία δεν περιλαμβάνει την απόκτηση δανεικών, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ, ήταν ήδη στην ομάδα και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία ανταποκρίθηκαν θετικά σε γενικές γραμμές. Όπως και να’ χουν, πάντως, τα πράγματα, σύντομα το «τοπίο» θα ξεκαθαρίσει και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις και για τις αποδεσμεύσεις.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.