Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό του εφετινού ΟΦΗ

Απόψεις

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει πνευματική αστάθεια και το πληρώνει.

Ο Όμιλος πραγματοποίησε-κακά τα ψέματα-την καλύτερη εμφάνιση του την τρέχουσα σεζόν, η οποία, ωστόσο, δεν συνδυάστηκε με την πρώτη του φετινή νίκη στο «Γεντί Κουλέ».

Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά το «τρίποντο» δεν ήρθε και αυτό έχει την περισσότερη σημασία.

Για 65 λεπτά το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου είχε την πλήρη έλεγχο και είχε περιορίσει τους Περιστεριώτες σε ρόλο κομπάρσου. Παρόλα αυτά, «πέταξε» δύο βαθμούς, ενώ έδειχνε να είναι το απόλυτο «αφεντικό» στη συνάντηση.

Το πιο ανησυχητικό για τον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι πως κατά διαστήματα μέσα στο ματς χάνει τη συγκέντρωση του και αδικεί τον εαυτό του.

Δεν είναι τυχαίο πως και τα τέσσερα γκολ που έχει δεχτεί μέχρι τώρα στη Super League 1 είναι προς το τέλος των ημιχρόνων, με τα τρία εξ’ αυτών να τα δέχεται στις καθυστερήσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» χάνουν ανεξήγητα το μυαλό τους και υποπίπτουν σε πάρα πολλά εύκολα λάθη. Πρόκειται για ένα στοιχείο που αφενός προκαλεί τεράστια νευρικότητα και αφετέρου βάζει την ομάδα από το πουθενά σε συνθήκες άμυνας.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε ανάλογη κατάσταση και την Κυριακή (27/09), καθώς ακόμη και στο καλό του κομμάτι μέσα στο παιχνίδι, έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο με τις άσχημες αντιδράσεις του να δημιουργήσει προϋποθέσεις απειλής, έστω και αν τις περισσότερες φορές δεν προέκυψε πρόβλημα για την εστία του Βάτερμαν.

Είναι, έτσι, ένα ζήτημα που ο Όμιλος καλείται να διορθώσει άμεσα, προκειμένου να παίρνει ό,τι αξίζει στο χορτάρι. Και χθες δέχτηκε γκολ σ’ ένα σημείο του αγώνα όπου δεν είχε νιώσει τον παραμικρό κίνδυνο.

Και αυτό φυσικά κάτι λέει… Μία παράμετρος, πάντως, που έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος ήταν και η κούραση, η οποία «λύγισε» τον ΟΦΗ.

Στο τελευταίο ημίωρο η κόπωση ήταν κάτι παραπάνω από φανερή στους ποδοσφαιριστές του Σίμου. Ο Μεγιάδο ήταν μακριά από τα γνωστά του στάνταρ, ο Όμιλος έμεινε από δυνάμεις και ο Ατρόμητος κυριάρχησε.

Έως σήμερα οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν τέτοια θέματα και λογικά μέρα με τη μέρα θα σημειώνεται βελτίωση στο συγκεκριμένο τομέα.

Ο ΟΦΗ κατά κύριο λόγο οφείλει να δουλέψει πνευματικά, προκειμένου να περιορίσει την αστάθεια που εμφανίζει. Γιατί αν αποκτήσει ισορροπία, θα πάει πολύ καλύτερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2: «Έμφραγμα» στο 93’ για τον ΟΦΗ!

Ο Σίμος απάντησε γιατί άφησε εκτός τον Σακόρ

Σίμος: «Μέχρι το 70' παίξαμε σε υψηλά επίπεδα»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.