Αν δεν υπάρχει σημείο επαφής, ας μη το τραβήξουν άλλο

ΟΦΗ

Ένα κρίσιμο θέμα που η εξέλιξή του σε σίριαλ μόνο κακό κάνει.

Η περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου είναι αυτή που «καίει» περισσότερο στην επικαιρότητα του ΟΦΗ και κρατάει σε αγωνία τους φίλους του ΟΦΗ.

Με τα τωρινά δεδομένα πιο πιθανό είναι το «διαζύγιο» παρά η συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Οπως έχουμε γράψει, μαζί με αυτή του Τοράρινσον είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις, αφού στις πρώτες συζητήσεις παρουσιάστηκε διαφορά.

Ο ΟΦΗ πρότεινε στον έμπειρο αμυντικό διετές συμβόλαιο με τις ίδιες απολαβές συν μπόνους, πρόταση που δεν τον ικανοποίησε, ενώ την ίδια ώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Κύπρο για συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πάντως, οριστική εξέλιξη στο θέμα δεν έχουμε, αλλά με όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι και θα είναι έκπληξη αν υπάρξει συμφωνία και ο Πραξιτέλης Βούρος συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του ήδη έχει αρχίσει να τσεκάρει στόπερ για να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο του «διαζυγίου», αλλά το θέμα είναι η όποια εξέλιξη να προχωρήσει άμεσα και να μη γίνει σίριαλ. Το να τραβιέται το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο κακά τα ψέματα είναι και το πιο σημαντικό από αυτά των ανανεώσεων, μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Ο Βούρος είναι επαγγελματίας και θέλει να κοιτάξει το δικό του καλό και το οικονομικό όφελος και ο ΟΦΗ είναι ομάδα που οφείλει να προχωρά. Τα μοναστήρια να είναι καλά, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός.

Προφανώς θα αποτελέσει αγωνιστικό πλήγμα η απώλεια του Βούρου και σίγουρα θα φέρει εύλογη γκρίνια από την πλευρά των φιλάθλων, αλλά σε τούτες τις περιπτώσεις σημασία έχει το επόμενο βήμα. Τι θα κάνει, δηλαδή, ο ΟΦΗ για να... ξεχαστεί ο Έλληνας αμυντικός και να καλυφθεί το κενό του επάξια. Κάθε τι άλλο μόνο ζημιά θα κάνει και θα «μαυρίσει» ένα καλοκαίρι που έτσι κι αλλιώς έχει αρχίσει με γκρίνια από τους φιλάθλους που εκτός της περίπτωσης Νέιρα δεν έχουν δει κάτι άλλο χειροπιαστό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.