Αν τελείωναν στο 80’…

15:02 | 16/12/2018

Ο ΟΦΗ θα βρισκόταν στη μέση της γενικής κατάταξης αν δεν τον «πλήγωνε» τόσο το τελευταίο δεκάλεπτο.

Το «σύνδρομο» των… τελευταίων λεπτών «πλήγωσε» και στην Τρίπολη τον Όμιλο. Το άσχημο φυσικά της υπόθεσης είναι πως αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο. Ήταν συνολικά το τέταρτο ματς την τρέχουσα σεζόν όπου το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου χάνει βαθμούς όταν το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Από το 80’ και μετά οι «ασπρόμαυροι» έχουν αφήσει 8 βαθμούς, όταν έχουν συγκεντρώσει 11, όπως βλέπετε στο παρακάτω πινακάκι. Αυτό σημαίνει πως αν στα τελευταία λεπτά δεν είχαν τις απώλειες, θα ήταν στα μέση της γενικής κατάταξης.

pinakaki.png#asset:57189

Συγκεκριμένα, την 6η αγωνιστική άφησαν στο 80’ δύο βαθμούς στη Λαμία, την 11η έχασαν το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στον Άρη στις καθυστερήσεις, ενώ τη 12η περιορίστηκαν στην ισοπαλία στα Γιάννινα, αφού το τέρμα του Αθανασιάδη στο 84’ τους στέρησε άλλους δύο πόντους. Και το Σάββατο (15/12) για τη 14η «στροφή» στην Τρίπολη θα μπορούσαν να είχαν πάρει άλλο ένα βαθμό, αν δεν δέχονταν το γκολ από τον Τόνσο στο 87’.

 Το δυσάρεστο, μάλιστα, είναι πως, στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό στο φινάλε των παιχνιδιών που έχει δώσει.

*Με μπλε τα γκολ που έχει πετύχει ΟΦΗ ανά 10λεπτο στο φετινό πρωτάθλημα, με κόκκινο τα γκολ που έχει δεχθεί

* Πηγή πίνακα: soccerbase.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.