Αναστόπουλος για ΟΦΗ: «Μετά τον Γκέραρντ, είμαι ο προπονητής που σήκωσαν στα χέρια»

14:32 | 18/03/2022

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για τη θητεία του στον ΟΦΗ και την αγάπη που εισέπραξε.

Σε συνέντευξή του στους betarades, ο πρώην πλέον προπονητής της Καλαμάτας μίλησε για τον ΟΦΗ και όσα έζησε στην Κρήτη, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι όταν ανέλαβε την Κρητική ομάδα οι φίλαθλοι δεν τον είδαν με καλό μάτι, αλλά στη συνέχεια τον λάτρεψαν.

«Οταν πήγα στον ΟΦΗ δεν με καλοείδαν. Πήγα στον ΟΦΗ όταν ήμουν στο ΠΑΣ και παίξαμε το μπαράζ στη Ρόδο που έγινε χαμός», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής, όμως, κρίνεται στα αποτελέσματα. Φτάσαμε όμως να είμαι ο προπονητής που σήκωσαν στα χέρια, μετά τον Γκέραρντ. Αυτό έγινε μετά το μπαράζ όπου τρέχαμε με τον Νίκο το Μαχλά να μαζέψουμε τους παίκτες από τις παραλίες. Εχω συνδέσει το όνομά μου με τον ΟΦΗ κι έχω φίλους που με αγαπάνε και αγαπώ».

Επίσης αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΟΦΗ φέρνοντας ως παράδειγμα την εποχή που ήταν στον Ατρόμητο: «Ήμουν στον Ατρόμητο, κερδίζουμε τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη με 3-2 και σπάμε το αήττητο του μετά από 3,5 χρόνια. Πάμε στο γήπεδο του Ατρομήτου και μας περίμεναν 30 άτομα, και λέω τι είναι αυτό; Αν ήμουν στον ΟΦΗ θα περίμεναν στο αεροδρόμιο 5.000 κόσμος.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.