Αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου

Είναι πλέον επίσημο πως το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ δε θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (26/07, 21.00), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, μετά από όλα όσα έγιναν, αναφορικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Η αστυνομία… άναψε κόκκινο για τη Ριζούπολη και έπειτα ακολούθησε μία γενικότερη αναστάτωση. Η Εκτελεστική Επιτροπή, έτσι, της Ομοσπονδίας θα είναι εκείνη που θα ορίσει εκ νέου τον τελικό τη Δευτέρα (27/07).

Η Επιτροπή Διοργανώσεων έχει εισηγηθεί για τις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ώρα 21:00, όμως τα ρόστερ των δυο φιναλίστ θα είναι αρκετά διαφοροποιημένα, λόγω των προσθαφαιρέσεων που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικός για 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.