Αναχώρησε για Ολλανδία ο ΟΦΗ (photos)
Τα ξημερώματα ο ΟΦΗ «πέταξε» για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δείτε φωτογραφίες.
Για την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Ρόζενταλ αναχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή του ΟΦΗ και θα μείνει μέχρι την Παρασκευή 8/8.
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 31 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και οι 16χρονοι Κοντεκάς, Καινουργιάκης.
Πιο συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χριστογεώργος, Lilo, Κατσίκας, Καλαφάτης, Μαρινάκης, Λαγουδάκης, Gonzalez, Κουτσουπιάς, Χατζηθεοδωρίδης, Lewis, Καινουργιάκης, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Χριστόπουλος, Κ. Χνάρης, Κοντεκάς, Καραχάλιος, Bainovic, Ανδρούτσος, Αποστολάκης, Μ. Χνάρης, Φαϊτάκης, Neira, Φούντας, Shengelia, Nuss, Zanelatto, Θεοδοσουλάκης, Salcedo, Jung.
Στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση ο Μίλαν Ράσταβατς είπε: «Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση γιατί από την στιγμή που η προηγούμενη χρονιά ήταν πετυχημένη άρα η επόμενη είναι πιο δύσκολη. Το καλό είναι ότι κρατήσαμε τον κορμό γιατί μπορούμε και αναπτύσσουμε την δουλειά μας για τη νέα χρονιά. Το καλό είναι να έχουμε όλους τους νέους παίκτες στην προετοιμασία αλλά όλοι γνωρίζουμε πως αυτά είναι θέματα ευαίσθητα και κυλούν με διαφορετικό τρόπο».
Θυμίζουμε πως στην Ολλανδία ο ΟΦΗ θα δώσει μία σειρά από φιλικά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Πιο αναλυτικά:
1. 26/7 (17:00 Ολλανδίας) με αντίπαλο την DORDRECHT FC
2. 29/7 (18:00 Ολλανδίας) με αντίπαλο την ADO DEN HAAG
3. 2/8 (13:00 Ολλανδίας) με αντίπαλο τη SPARTA ROTTERDAM
4. 3/8 (15:00 Ολλανδίας) με αντίπαλο την AZ ALKMAAR
5. 6/8 (δεν έχει οριστικοποιηθεί η ώρα) με αντίπαλο την Al-Fayha
Τα φιλικά με τις Dordrecht, Ado Den Haag και AZ Alkmaar θα μεταδοθούν απευθείας από το επίσημο κανάλι της ομάδας του ΟΦΗ στο YouTube.
Eπίσης, το φιλικό με την Sparta Rotterdam θα μεταδοθεί απευθείας από την Cosmote TV.
Οσον αφορά στο τελευταίο φιλικό, δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση αν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:



