Αναδιάρθρωση: Ο κορωνοϊός μάς πηγαίνει στο... 2019

SMS
17:21 | 28/03/2020

Σχεδόν δεδομένη η αναδιάρθρωση στις μικρότερες κατηγορίες και... φτου και από την αρχή.

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι αναμένεται αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού. Είναι η κατάσταση τέτοια και το αβέβαιο οικονομικό μέλλον που φαίνεται ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα χρειαστεί ένα restart για να επανακάμψει.

Ο λόγος φυσικά για τις μικρότερες κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και οι ομάδες θα χρειαστούν «ενέσεις» για να μπορέσουν να σταθούν όρθιες στο μέλλον.

Για τη Super League τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο τραγικά και ουσιαστικά αυτό που εκκρεμεί είναι πώς και πότε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να τελειώσει η Super League και το ίδιο ισχύει και για τις μικρότερες κατηγορίες. Μόνο που στις μικρότερες κατηγορίες τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Έτσι, είναι πάρα πολύ πιθανό πλέον το καλοκαίρι να γίνει ξανά αναδιάρθρωση και να επιστρέψουμε στο... καλοκαίρι του 2019 πριν την αναδιάρθρωση που έφερε την υπάρχουσα κατάσταση.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι επιστρέφουμε στα... παλιά. Δηλαδή η Super League 2 με τη Football League να γίνουν ένα πρωτάθλημα και η Γ' Εθνική να επανέλθει... σαν Γ' Εθνική και όχι σαν Δ' που ουσιαστικά είναι τώρα μετά τις αλλαγές του καλοκαιριού.

Όλα αυτά είναι σκέψεις οι οποίες θα συζητηθούν το προσεχές διάστημα για να υπάρξει κάποια απόφαση. Οι ομάδες «φωνάζουν» για βοήθεια βλέποντας ότι το μέλλον είναι ζοφερό και ζητούν λύσεις για να μην βρεθούν στο... γκρεμό σε ένα έτσι κι αλλιώς προβληματικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η Γ' Εθνική θα έχει πρόβλημα!»

Super League: Σκέψεις για οριστική διακοπή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.