Αναγέννηση Καρδίτσας-Εργοτέλης 2-1 / ΤΕΛΙΚΟ

16:30 | 16/05/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Εργοτέλης για την 32η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Εργοτέλης. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

95' Κίτρινη κάρτα στον Νικολακάκη που βρίσκεται στον πάγκο, για διαμαρτυρία. 

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

90' Κίτρινη κάρτα στον Καρρίκι

88' Φάουλ του Μπούζα, κεφαλιά του προωθημένου Μπάτζιου, η μπάλα άουτ.

86' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗ! Ο αμυντικός των γηπεδούχων θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για το σκληρό του φάουλ στον Ιατρούδη.

85' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Βαζάκας, με τον Μπούσδρα να περνά στην αναμέτρηση στη θέση του Χατζάρα.

83' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στον αγώνα ο Αγγελόπουλος αντί του Νικολακάκη.

81' Μπούζας στον Ιατρούδη, θα διώξει το σουτ ο Τζέκος.

ΣΧΟΛΙΟ: Βελτιωμένος αισθητά ο Εργοτέλης, αλλά και πάλι δεν βρίσκει τις λύσεις στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι πλέον έχουν αρχίσει για τα καλά το παιχνίδι σκοπιμότητας, με μαζική άμυνα, καθυστερήσεις και συνεχείς διακοπές για… τραυματισμούς. 

73' Δεύτερη αλλαγή για την Αναγέννηση, στη θέση του Πλαβούκου ο Καραγιάννης.

72' Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με το δυνατό σουτ του Μπούζα και την έξοχη επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

67' Πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Έφορντ θα περάσει ο Μανουσάκης.

61' Συρτό μακρινό σουτ του Μπούζα, θα μπλοκάρει ο Γκέκας.

ΣΧΟΛΙΟ: Πιο ουσιαστικά επιθετικός ο Εργοτέλης στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, δεν έχει απλά και ανούσια την κατοχή της μπάλας όπως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δημιουργεί και επιθέσεις. Έχει ανοίξει το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν γυρίσει πίσω.

52΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Μπούζας θα περάσει τη μπάλα στην περιοχή, εκεί όπου από τις κόντρες θα βγει ευνοημένος ο Τσέλιος και με προβολή θα μειώσει 2-1.

48' Ο Μπουτσάκης από καλή μέσα στην περιοχή, δεν μπορεί να δώσει στον Ιατρούδη, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να απομακρύνουν. 

* Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες στην επανάληψη, συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Κακός ο Εργοτέλης στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, δίκαια βρίσκεται πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι τον έχουν μπλοκάρει και η κατοχή μπάλα που έχει είναι εντελώς ανούσια και ακίνδυνη για την Αναγέννηση. Εκτός αυτού, πάμπολλα τα λάθη που γίνονται από τους παίκτες της κρητικής ομάδας, με τα δύο πρώτα από αυτά να έχουν γίνει γκολ για τους Θεσσαλούς. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45+' Πλασέ του Πλαβούκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

44' Στην εκτέλεση ο Σταματάκης, πάνω από την εστία η μπάλα.

43' Κίτρινη κάρτα στον Μπούζα για χέρι. Φάουλ σε καλή θέση για τους γηπεδούχους, λίγο έξω από την περιοχή του Εργοτέλη.

39' Κίτρινη κάρτα στον Βατουσιάδη.

38' Κίτρινη κάρτα στον Τσέλιο για φάουλ.

37' Λάθος από τον Μπούζα, θα κλέψει ο Κονέ και θα περάσει στην περιοχή, για να βγει και να μπλοκάρει σωτήρια ο Κατσιμήτρος.

ΣΧΟΛΙΟ: 60%-40% υπέρ του Εργοτέλη η κατοχή της μπάλας, 2-0 το σκορ υπέρ της Αναγέννησης… Μεγάλο πρόβλημα για την κρητική ομάδα από τα άκρα, όπου οι Χαντζάρας και Πλαβούκος από τα πλάγια κάνουν πολύ καλό παιχνίδι, με τις αντεπιθέσεις τους να είναι άκρως επικίνδυνες...

30' Μακρινό σουτ του Ιατρούδη, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Γκέκα. Φάση για τον Εργοτέλη, μετά από το 1ο λεπτό...

21' Προωθημένη μπαλιά προς τον Κονέ, από τον Σουντουρά, θα βγει και θα μπλοκάρει ο Κατσιμήτρος.

20' Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, στη θέση του Ρουσάκη θα περάσει ο Βατουσιάδης.

18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Λάθος του Εργοτέλη από τον Τσέλιο, θα κλέψει ο Πλαβούκος, θα περάσει μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη και με ψύχραιμο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στη δεύτερη επίθεση των γηπεδούχων...

ΣΧΟΛΙΟ: "Deja vu" για τον Εργοτέλη το ματς στο πρώτο του τέταρτο, όπως και κόντρα στον Πανσερραϊκό. Έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθεί να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο αντίπαλος στις δύο επιθετικές του προσπάθειες έχει "βρει δίχτυα". Ορθά όμως τη δεύτερη το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

12' Άκυρο γκολ για τους γηπεδούχους, όταν ο Σουντουρά με προβολή έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, ήταν όμως σε φανερή θέση οφ σάιντ.

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Γέμισμα προς την περιοχή του Εργοτέλη από τα αριστερά με τον Καρρίκι, κεφαλιά του Σουντουρά στο δεύτερο δοκάρι και 1-0. Γκολ και πάλι εις βάρος του Εργοτέλη στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου του... 

1' Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπούζας θα περάσει στον προωθημένο Έφορντ, για να βγει και να διώξει δύσκολα ο Γκέκας.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. 

Βάσει των παικτών του Εργοτέλη που είναι στην ενδεκάδα, αναμένεται να αγωνιστεί με τερματοφύλακα τον Κατσιμήτρο, αριστερά στην άμυνα τον Σταμόπουλο, δεξιά τον Νικολακάκη και στόπερ τους Μπάτζιο και Οικονόμου. Στη μεσαία γραμμή οι Τσέλιος, Μπουτσάκης και Μπούζας, με τους Ιατρούδη και Σταματάκο στα άκρα και στην κορυφή τον Έφορντ.

Χαρακτήρα "τελικού" έχει για τους γηπεδούχους η αναμέτρηση στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Εξίσου κρίσιμο είναι όμως το ματς και για τον Εργοτέλη, καθώς μετά τη βαρύτατη εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική, θέλει οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να μην... ξαναμπλέξει σε περιπέτειες. 

Με δύο αλλαγές η ενδεκάδα του Εργοτέλη, συγκριτικά με αυτήν που αγωνίσθηκε κόντρα στον Πανσερραϊκό. Στην αρχική ενδεκάδα είναι ο Οικονόμου αντί του Πάτα και ο Ιατρούδης αντί του τραυματία Μπουρσέλη. Ο Οικονόμου είναι η πρώτη φορά εφέτος που παίρνει φανέλα βασικού σε αγώνα του Εργοτέλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Αναγέννηση Καρ. (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντούρα, Χαντζάρας.

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Καραγιάννης, Βατουσιάδης, Ντάγκρας, Μπούσδρας, Μούτσιος, Κρανής.

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Ιατρούδης, Τσέλιος, Μπάτζιος Οικονόμου, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Μπούζας, Έφροντ, Σταματάκος.

Αναπληρωματικοί: Χανωτάκης, Βογιατζής, Μαζουλούξης, Κυριακίδης, Πάτας, Μανουσάκης, Αγγελόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Φωτιάς (Πέλλας), με επόπτες τους Κόλλια (Ηπείρου) και Δεμερτζή (Πέλλας). 4ος διαιτητής ο Τσέτσιλας (Γρεβενών).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.