Αναγκαία η επιστροφή στις νίκες

13:55 | 17/03/2018

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (17/3) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα της Κυριακής (18/3) στις 3:00 με τη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο.

Η κρητική ομάδα θέλει να επιστρέψει οπωσδήποτε στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισε στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη, προκειμένου να παραμείνει σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να μπορέσει να ατενίζει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα ενόψει της αναμέτρησης είναι γνωστά από τις αρχές της εβδομάδας και βάσει αυτών ο προπονητής του Εργοτέλη κατήρτισε τα αγωνιστικά του πλάνα. Συγκεκριμένα από τον αγώνα θα απουσιάζουν ο τιμωρημένος Μπάτζιος, τη θέση του οποίου στην ενδεκάδα θα πάρει ο Πάτας, ο οποίος μαζί με τον Μαζουλουξή θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο τραυματίας Μπούζας και φυσικά ο Μανόλης Ροβίθης. 

Όπως συμβαίνει πριν από εντός έδρας αναμέτρηση, δεν ανακοινώθηκε αποστολή, κάτι που θα γίνει ανήμερα του αγώνα μετά την προβολή βίντεο και το γεύμα το οποίο θα γίνει σε ξενοδοχείο της πόλης. Στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, η είσοδος για γυναίκες και παιδιά έως 14 ετών για την θύρα 20 θα είναι δωρεάν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.