Ανακοινώνει την αναβολή του ντέρμπι ο Βασιλειάδης

13:24 | 09/03/2019

Για πρόθεση του Γιώργου Βασιλειάδη να αναβάλει το ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κάνει λόγο σε σημερινό δημοσίευμα ο Ελληνικός Τύπος

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Sportime αναφέρει ότι ο υφυπουργός έχει ενημερώσει ότι στην περίπτωση που δεν εισακουσθεί το αίτημα της ΕΛΑΣ από τις δύο λίγκες τότε θα αναλάβει εκείνος... δράση. 

Πρόκειται για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ, ανάμεσα σε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκό το οποίο έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις αντιδράσεις των ερυθρολεύκων για τη διαιτησία οι οποίοι διαμηνύουν ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές συνεχίζοντας τις διαμαρτυρίες τους με αφορμή τον ημιτελικό του Κυπέλλου. 

Θυμίζουμε ότι στις 17 Μαρτίου έχει οριστεί η διεξαγωγή και του ντέρμπι των «αιωνίων» στο ποδόσφαιρο με την Αστυνομία να έχει στείλει αίτημα για την μετάθεση ενός εκ των δύο αγώνων σε άλλη ημέρα λόγω έντονης ανησυχίας για επεισόδια. Μία ανησυχία η οποία έχει αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Ήδη ο υφυπουργός έχει ενημερώσει ότι στην περίπτωση που δεν εισακουσθεί το αίτημα της ΕΛΑΣ από τις δύο λίγκες τότε θα αναλάβει εκείνος... δράσ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.