Ανακοινώνεται και ο Παπαπαναγής

16:08 | 12/07/2019

Το προσεχές διάστημα ο ΟΦΗ θα ανακοινώσει τη συνεργασία και με τον Περικλή Παπαπαναγή.

Ο 52χρονος προπονητής πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Όμιλο, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του Γιώργου Σίμου.

Μάλιστα, μέχρι πρότινος ο Παπαπαναγής ήταν ενεργό μέλος της κυπριακής ομάδας, όντας μάλιστα στην αποστολή για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ζαλγκίρις. Το βράδυ της Πέμπτης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί της λιθουανικής ομάδας, είπε το δικό του αντίο στον Απόλλωνα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ο Περικλής Παπαπαναγής στο παρελθόν σαν ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ο Ιβιτσα Οσιμ ήταν εκείνος που τον είχε βάλει στην πρώτη ομάδα και του έδωσε φανέλα βασικού σε κάποιους αγώνες.

Όταν «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ασχολήθηκε με την μεγάλη του αγάπη την προπονητική, όντας μάλιστα εκ των κορυφαίων αναλυτών ποδοσφαίρου.

Μόλις ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ θα ταξιδέψει και αυτός στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την ομάδα, στο πλευρό του Σϊμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος θα κάτσει στον πάγκο στο φιλικό του Σαββάτου

Το Capitano.gr με τον ΟΦΗ στην προετοιμασία της Ολλανδίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.