«Ανακοινώνεται σύντομα ο Λάρσον»

ΟΦΗ

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει η μετακίνηση του Έρικ Λάρσον στη Λίλεστρομ.

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση Έρικ Λάρσον. Γράφαμε χθες πως δημοσιεύματα από τη Νορβηγία έκαναν λόγο για (σχεδόν) συμφωνία της Λίλεστρομ με τον Σουηδό μπακ του ΟΦΗ, του οποίου, ειρήσθω εν παρόδω, το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Μία μέρα μετά, έγκυρα Μέσα από τη Σουηδία, όπως η ιστοσελίδα «aftonbladet», αναφέρουν πως ο Λάρσον έχει συμφωνήσει με τη Λίλεστρομ και θα μετακινηθεί σύντομα στη Νορβηγία, όπου εκεί το πρωτάθλημα άρχισε αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προφανώς και υφίσταται θέμα κι αυτό αναμένεται να τελειώσει μέχρι αύριο, Τρίτη, την τελευταία μέρα των μεταγραφών στη Νορβηγία και ο Λάρσον να φύγει από τον ΟΦΗ νωρίτερα από το καλοκαίρι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα ανανεωνόταν το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αυτό το διάστημα είναι εκτός με θλάση β' βαθμού και θα αργήσει η επιστροφή του στη δράση, όπερ σημαίνει πως αγωνιστικά, για τα πλέι άουτ, δεν υπάρχει θέμα «ζημιάς» για τον Δέλλα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.