Ανακοίνωσε Φέστα η ΑΕΛ

13:22 | 21/01/2021

Επιστρέφει στην ομάδα της Λάρισας ο Ιταλός προπονητής

Το τυπικό μέρος της συμφωνία της ΑΕΛ με τον Τζιανλούκα Φέστα ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/01). Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιταλού κοουτς.Όλα αυτά μετά την απομάκρυνση του Τάτση από την τεχνική ηγεσία.

Ο Φέστα θα έρθει την Παρασκευή (22/1) στη χώρα μας και θα μεταβεί στην κατευθείαν στην Τρίπολη. Ωστόσο, την ΑΕΛ στο ματς με τον Αστέρα θα κοουτσάρει ο Κώστας Κατσαράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa. Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς , γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.