Ανακοίνωσε Καρέλη η Μπρέντφορντ

22:28 | 22/08/2019

Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Κρητικός φορ και αυτός είναι ξανά εκτός Ελλάδας.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας με τη φανέλα της Μπρέντφορντ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Νίκος Καρέλης, με τον 27χρονο διεθνή στράικερ να συμφωνεί για την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Τόμας Φρανκ, δήλωσε για την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού: «Ο Νίκος είναι ένας παίκτης που θα μας προσφέρει λύσεις στην επίθεση. Ψάχναμε για έναν έξτρα παίκτη στις αρχές του μήνα πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος και τώρα κάναμε μία καλή προσθήκη.

Δεν έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο τα τελευταία 2-3 χρόνια και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που μπορέσαμε να φέρουμε στο σύλλογό μας έναν παίκτη του επιπέδου του.

Στην αρχή της καριέρας του έδειξε τι ήταν ικανός να κάνει, όμως οι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω. Τώρα είναι υγιής και μπορεί να του πάρει λίγο καιρό μέχρι να είναι έτοιμος να παίξει στην Championship αλλά ξέρω ότι θα μας βοηθήσει.

Είναι ένας επιθετικός που ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Μπορεί να συνεργαστεί με τους παίκτες του κέντρου και να κάνει έξυπνες κούρσες με ή χωρίς τη μπάλα για να βοηθήσει στην επίθεση.

Είναι επίσης πολύ καλός στην κατοχή μπάλας και θα βοηθήσει στο πρέσινγκ. Ανυπομονώ να τον καλωσορίσω στην ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.