Ανακοίνωσε Κυτράκη ο Άρης Σούδας

19:17 | 15/06/2020

Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους.

Ο Άρης Σούδας «χτίζει» την ομάδα του ενόψει της ερχόμενης περιόδου στη Γ’ Εθνική. Ανακοίνωσε, έτσι, την απόκτηση του Θοδωρή Κυτράκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Α’ ΕΠΣΧ με τον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι ο Θοδωρής Κυτράκης θ’ αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου στη Γ’ Εθνική! Η οικογένεια του Αρη Σούδας καλωσορίζει τον Θοδωρή στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΥΤΡΑΚΗ

Ο Θοδωρής Κυτράκης είναι 27 ετών (5/10/93) και φέτος αποτέλεσε μία από τις πιο παραγωγικές μονάδες του Απόλλωνα στην Α’ ΕΠΣΧ. Το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε προπονήσεις με την ομάδα του Πλατανιά, φλερτάροντας για πρώτη φορά με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Προηγουμένως, είχε τρία επιτυχημένα χρόνια με την ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, για λογαριασμό της οποίας έχει παίξει δύο σεζόν στην Γ’ Εθνική, ενώ την περίοδο 2017-18 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία Χανίων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.