Ανακοίνωσε Μάουντ η Μάντσεστερ Γ. έναντι 70 εκ. ευρώ

14:09 | 05/07/2023

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον ο Μέισον Μάουντ, με τους κόκκινους διαβόλους να κάνουν γνωστή τη συμφωνία τους με τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό μέχρι το 2028, έχοντας οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο.

O Μέισον Μάουντ αποχαιρέτησε το Λονδίνο για να ανοίξει, στα 24 του χρόνια, ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι βρήκαν τη χρυσή τομή με τους μπλε συμφωνώντας να καταβάλλουν το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ, για να έρθει η Τετάρτη (5/7) όπου ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον παίκτη μέχρι το 2028, έχοντας οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο.

"Δεν είναι ποτέ εύκολο να αφήνεις το σύλλογο στον οποίο μεγάλωσες, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παρέχει μία συναρπαστική νέα πρόκληση για την επόμενη φάση της καριέρας μου.

Έχοντας παίξει απέναντί τους, ξέρω πόσο δυνατή είναι η ομάδα στην οποία πηγαίνω και ανυπομονώ να είμαι μέλος αυτού του γκρουπ για να κατακτήσουμε σημαντικά τρόπαια.

Όλοι μπορούν να δουν πως ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλα βήματα προς τα εμπρός με τον Έρικ τεν Χαχ", τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των κόκκινων διαβόλων ο Μάουντ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.