Ανακοίνωσε οικονομικές χορηγίες η ΕΠΑ

15:10 | 26/05/2018

Τις χορηγίες που εξασφάλισε προς τα σωματεία μέλη της ΕΠΣΗ οι οποίες αποτελούν μέρος του προγράμματος της παράτασης Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Μανόλης Λημναίος.

Στην ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση, τονίζει για το θέμα: «Ο πρόεδρος της ‘’Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης’’ και υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Λημναίος Εμμανουήλ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προς τα Μ.Μ.Ε και τα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, ανακοίνωσε τις εξής οικονομικές χορηγίες (αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ) προς τα σωματεία του Νομού Ηρακλείου, που είναι ένα μέρος από το πρόγραμμα της παράταξη μας.

Συγκεκριμένα, μετά από προσπάθεια, κατάφεραν να εξασφαλιστούν οι οικονομικές χορηγίες που την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, θα καλύπτουν το πλήρες κόστος της διαιτησίας, των ιατρών και των παρατηρητών αγώνων.

Επίσης, κάθε σωματείο που θα δηλώνει συμμετοχή στα  πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου θα εισπράττει και το ποσό των 800 ευρώ, οικονομική ενίσχυση  για το ξεκίνημα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.