Ανακοίνωσε Πήλιο ο ΑΟΑΝ

20:39 | 13/07/2023

Την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Πόρου ανακοίνωσε η ομάδα του Αγίου Νικολάου

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με το μπλε αστέρι ο Μπάμπης Πήλιος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπάμπη Πήλιο.

Ο γεννημένος στις 19/04/1993 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και με την μετακίνηση του στον Ηρόδοτο, εδώ και μια δεκαετία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, φορώντας ακόμη τις φανέλες των ΠΑΟ Κρουσώνα, Τσικλητήρα Πήλου, Επισκοπής, Ναυπακτιακού Αστέρα, ενώ την τελευταία τετραετία ξεχώρισε αγωνιζόμενος στον Πόρο.

Τον καλωσορίζουμε στον Άγιο Νικόλαο και με την αξία και τις ικανότητες του, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας στην προσπάθεια της στην Γ’ εθνική!

«Βαριά φανέλα»

Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Πήλιος, είπε «Ο ΑΟΑΝ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει για τον ΑΟΑΝ και πιστεύω να καταφέρουμε όλοι μαζί να έχουμε την πορεία που της αξίζει. Θα παλέψουμε σε κάθε ματς για να δικαιώσουμε τους ανθρώπους της και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε»»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.