Ανακοίνωσε τον Γιακουμάκη η Κρουζ Αζούλ

22:17 | 16/06/2024

Η Κρουζ Αζούλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Παίκτης της Κρουζ Αζούλ είναι και επίσημα ο Γιώργος Γιακουμάκης ολοκληρώνοντας ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή στην καριέρα του. Ο Έλληνας επιθετικός ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μεξικού η οποία τον απέκτησε από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά μιλάμε για ένα ιστορικό γεγονός αφού είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ελληνικής καταγωγής που θα αγωνιστεί στη Liga MX.

Στην ανακοίνωσή της η Κρουζ Αζούλ στέκεται στην ικανότητα που έχει ο Κρητικός φορ με το κεφάλι, αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί να σκοράρει εξίσου και με τα δύο πόδια. Γίνεται αναφορά στα όσα σπουδαία έχει πετύχει τα τέσσερα τελευταία χρόνια όπου μετράει 88 γκολ σε 125 ματς σε συλλογικό επίπεδο ενώ επισημαίνεται βέβαια ότι είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Ο Γιακουμάκης ήταν στην Ατλάντα για περίπου 1,5 χρόνο και την περσινή σεζόν αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νέος παίκτης του πρωταθλήματος. Αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι. Η νέα του ομάδα ποντάρει πολλά πάνω του και ελπίζει ότι βρήκε τον βασικό της φορ για τα επόμενα χρόνια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.