Ανακοινώσεις, μέσα στην εβδομάδα, για την νέα Τούμπα

14:34 | 25/09/2022

​Εβδομάδα ανακοινώσεων χαρακτηρίζεται η ερχόμενη στον ΠΑΟΚ. Όπως γράφει σήμερα η Live sport, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το χρονοδιάγραμμα των εργασιών κατεδάφισης της Τούμπας και τα τρία σχέδια που προτείνουν οι αρχιτέκτονες για τη μορφή που θα έχει το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Στον ΠΑΟΚ έχουν παραλάβει το masterplan και τα τρία προσχέδια για τη νέα Τούμπα, από τις εταιρίες Salfo και Populous. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη μελετούν εξονυχιστικά τις συγκεκριμένες προτάσεις και, αν προκύψει λόγος, θα κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις στις προτάσεις.

Η επόμενη διαδικασία είναι η διαβούλευση με τους φίλους της ομάδας, ώστε να επιλεγεί το σχέδιο πάνω στο οποίο θα ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην ιστορική του έδρα.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτή η επιλογή θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, το κόστος της νέας Τούμπας, το οποίο εκτιμάται πως θα φτάσει / μπορεί και να ξεπεράσει τα 160 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί αποκλειστικά από τον Ιβάν Σαββίδη.

Πρόκειται για μία υπόσχεση που είχε δώσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας στον κόσμο της και όλα δείχνουν πως η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα είναι κοντά στους 35.000 θεατές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.