Ανακοίνωση fair play από τα Χανιά για την διαιτησία

11:08 | 07/11/2022

Με δύο ανακοινώσεις, η ΠΑΕ Χανιά από τη μια ευχαριστείς τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες στο ματς της πρεμιέρας με την Παναχαϊκή, ενώ αναφέρεται σε 2η ανακοίνωση της στην ''πολύ καλή διαιτησία'' του αγώνα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά για τη διαιτησία του κυριακάτικου (6/11) αγώνα με την Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ XANIA θα ήθελε να επισημάνει την πολύ καλή και καθόλα αντικειμενική διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με την Παναχαϊκή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 και να συγχαρεί τη διαιτητική τετράδα του κ. Ανδρέα Βλάχου και των βοηθών του κ. Κυριάκου Βιτσεντζάτου και κ. Αντώνη Καλλή (όλοι από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής), καθώς και του τέταρτου διαιτητή κ. Γιώργου Πατεμτζή (του συνδέσμου Ηρακλείου).

Η ΠΑΕ Χανιά, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, οφείλει να αναγνωρίσει την παραπάνω σωστή και δίκαια διαιτησία και εύχεται και στο μέλλον να συναντήσει ανάλογες. Τέτοιες διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της Super League 2.

Tο ''ευχαριστώ'' στον κόσμο

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Χανιά νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την εντυπωσιακή προσέλευση στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά και τη στήριξη του προς τους ποδοσφαιριστές μας καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή.

Τα Χανιά είναι ο κόσμος τους και σήμερα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν κατάφερε να τον ικανοποιήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, έδειξε ότι βρίσκεται κοντά στη νέα προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει και δεν μπορεί να μας πτοήσει, ούτε να φρενάρει την προσπάθειά που ξεκίνησε την φετινή χρονιά. Αντίθετα πρέπει να μας πεισμώσει όλους περισσότερο και να γίνουμε πιο δυνατοί.

Όλοι μαζί, ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.